3 BEGRUNDER HVORFOR BITCOIN KAN TILBAGE TILBAGE TIL $ 34.000 i denne uge

Bitcoin dykkede med så meget som 16,33 procent mandag og nærmede sig tættere på at logge sin værste enkeltdags ydeevne siden marts 202o. Imidlertid undgik benchmark-kryptokurrency snævert det bearish angreb på gunstig købsforstyrrelse nær dets lave intradag på $ 27.678.

Bitcoin fortsætter sin korrigerende tendens lavere efter at have ramt en rekordhøj søndag. Kilde: BTCUSD på TradingView.com

Det fungerede som en af ​​de største påmindelser om, at den igangværende Bitcoin-prisrally – en eksplosiv stigning fra $ 3.858 i marts til $ 34.810 i januar – er helt forskellig fra den berygtede tyrekørsel i december 2017. Her tiltrækker hver dip en ny bølge af købere. , bekræfter, at kryptovalutaen kunne fortsætte sin opadgående bevægelse længere ind i 2021.

Genindlæsninger og gratis spins tilgængelige hver dag for hver spiller i mBitcasino Crypto Autumn Bonanza! Spil nu!
Her er de tre grunde til, at BTC / USD-valutakursen kunne tommer over $ 34.000 for at genprøve sin tidligere rekordhøjde i denne uge.

# 1 MERE INSTITUTIONEL KAPITAL I BITCOIN
De sidste 24 timer har været vidne til to almindelige finansielle firmaer, der bekræfter deres eksponering på Bitcoin-markedet. Singapore-baserede hedgefondsforvalter Three Arrows Capital afslørede en position på mere end 1 mia. Dollar i Grayscale Bitcoin Trust i sin ansøgning til US Securities and Exchange Commission (SEC).

 

I mellemtiden investerede New York-baserede investeringsadministrationsfirma SkyBridge Capital $ 25,3 millioner til lancering af SkyBridge Bitcoin Fund LP. Virksomhedens pressemeddelelse bemærkede, at de planlægger at give „masseagtige investorer et institutionelt køretøj til at få eksponering for Bitcoin“ via dets nye produkt.

Nyhederne markerede mere bevis for, at institutionel kapital kom ind i Bitcoin-industrien – ikke kun for at spekulere, men også for at opbygge pålidelige og regulerede investeringsinfrastrukturer.

 

”Vi mener, at Bitcoin er i sin tidlige inning som en spændende ny aktivklasse,” sagde SkyBridge-grundlægger og administrationspartner Anthony Scaramucci. „Med de institutionelle kvalitetsopbevaringsløsninger, der er tilgængelige i dag, mener vi, at tiden er inde til at tildele kapital og give vores kunder adgang til det digitale aktiverum.“

 

# 2 DOLLAR’S AFVIKLINGER

Bitcoin handler nu omvendt til den amerikanske dollar på mellemlang til lang sigt. Det er tydeligt, hvis man sætter begge aktivernes præstationer mod hinanden i 2020. Mens dollaren lukkede året næsten 7 procent lavere mod en kurv med større udenlandske valutaer, steg Bitcoin med mere end 300 procent.

Amerikanske dollarindeks, DXY, Greenback
US Dollar Index ønsker at udvide sin baisse bias i 2021. Kilde: DXY på TradingView.com

Dollaren ser nu lige så baisse ud denne uge og resten af ​​2021. Den åbnede årets første handelsdag i negativt territorium og mistede terræn til større valutaer i nye markeder. Analytikere bekræftede igen, at greenbacks tilbagegang bekræftede en udvidet efterspørgsel efter mere risikable aktiver siden marts 2020.

 

Den samme måned lancerede Federal Reserve sit uendelige obligationsopkøbsprogram for at dæmpe den amerikanske økonomi fra coronaviruspandemien. Centralbanken indeholdt også sine benchmark-udlånsrenter til næsten nul, en politik, der forbliver intakt i 2021.

På den anden side fungerede Bitcoin som en afdækning mod lavere obligationsrenter og en devaluerende amerikansk dollar. Cryptocurrency håber at opfylde sin fortælling om „anti-fiat, anti-inflation“, da analytikere forventer et yderligere fald i greenback. Morgan Stanleys strateg James Lord er en blandt dem.

 

”Dollaren har lidt længere at gå ned takket være Feds gennemsnitlige ramme for inflationsmålretning, et voksende handelsunderskud og bedre global vækst,” sagde han i en note.

# 3 FOMC MINUTTER
Bitcoins evne til at bevare sin kortsigtede bullish bias afhænger også af Federal Reserves fremadrettede vejledning.

 

Onsdag frigiver centralbanken referatet fra sit møde i december. Formand Jerome Powell indrømmede i sidste måned, at hans kontor ville fortsætte med at trække kontanter ind på de finansielle markeder for at undgå en dybere recession. Det inkluderer køb af 80 milliarder dollars om måneden i statskasser.

Dette inkluderer også køb af 40 milliarder dollars om måneden i agenturstøttede værdipapirer, indtil arbejdsmarkedet bekræfter „maksimal beskæftigelse.“

 

Dovevejledningen kunne gøre det muligt for Bitcoin at genvinde stien mod $ 34.000 i sidste halvdel af ugen.